WTC KLEIN VERZET

DÉ GEZELLIGE WIELERCLUB
VAN OOSTERHOUT

 

WTC KLEIN VERZET;
EVEN VOORSTELLEN

Wtc Klein Verzet is de naam van een wieler tourclub uit het Brabantse Oosterhout. Voorzichtig gestart in 2012 en inmiddels uitgegroeid tot een wielervereniging van circa 50 renners.
Het ledenbestand bestaat uit mannen en vrouwen die het gehele jaar met veel genoegen als tour rijder of mountainbiker (zonder wedstrijdelement) de wielersport bedrijven.


Wij zijn een tourclub voor jong en oud, want de benjamin onder de leden is slechts begin 20 terwijl de meest ervaren fietser al ruim 80 kaarsjes heeft uitgeblazen. Toch rijden we samen op een verantwoorde en sportieve manier wekelijks de nodige kilometers langs de Brabantse wegen.

Wtc Klein Verzet staat niet alleen bekend als vriendenclub, maar er zijn ook veel familie verbanden binnen onze vereniging. Denk hierbij aan meerdere combinaties van vader en zoon, vader en dochter en man en vrouw die bij ons fietsen. Maar ook meerdere broers, neven en zwagers die vol enthousiasme hun toertochten rijden. Kortom het is bij Klein Verzet een heel gezellige en sociale bezigheid dat fietsen. Op een gezonde, gedreven manier met de sport bezig zijn waarbij ons motto altijd “samen uit, samen thuis” zal zijn.
Alle leden zijn blij met een gezond lichaam en willen daarom ook graag hun maatschappelijke verantwoording oppakken. Daarom fietsen we met grote regelmaat een toertocht voor een goed doel of worden er activiteiten ontplooit om een goed doel te steunen. Naast het sportieve element (gezond afzien) moet het vooral gezellig onder elkaar zijn, maar dan kan je wel aan deze Brabantse fietsclub over laten.

WAAR STAAN WE VOOR

WAAR HET BEGON