Wtc Klein Verzet weer actief voor het goede doel

Wielertoerclub Klein Verzet uit Oosterhout is niet alleen een sportieve club, maar ook een gezellige club want de leden hebben het sociale karakter hoog in het vaandel staan. De leden hebben onderling afgesproken dat ze naast hun sportieve kilometers ook jaarlijks één of meerdere activiteiten uitvoeren ter ondersteuning van het goede doel. En dat kan natuurlijk op vele manieren.

Zo wordt er jaarlijks (i.s.m. wtc de Topbers) met carnaval de Ronde van de Zandheuvel georganiseerd waarbij de opbrengst naar een goed doel gaat. Afgelopen jaar werd het Plusteam van VV Oosterhout goed bedeeld door de fietsers.

Het eerstvolgende sociale doel wat de wielerclub ondersteunt is een activiteit voor de bewoners van de aanleunwoningen bij Oosterheem. Het voornemen is om de bewoners  gezelligheid en saamhorigheid over te brengen namens Klein Verzet. Op een gemoedelijke manier gezellig met elkaar praten en genieten. Naast de senioren worden tevens de onmisbare mantelzorgers in het zonnetje gezet voor hun goede werk. Een win – win situatie dus.

Om dit te realiseren gaat de wielerclub vrijdagmiddag 8 september een gezellige BBQ met muzikale omlijsting te organiseren. De verwachting is dat ruim 75 mensen worden getrakteerd op een lekkere BBQ met een drankje. Daarnaast zal er een optreden zijn van het Oosterhoutse duo Twee Tinten Grijs en DJ Rubin met gezellige meezingers.        

De BBQ wordt gehouden in de tuin bij het carré van de aanleunwoningen aan de Albert Schweizerlaan. Bij slecht weer zal er een aangepast programma zijn in ontmoetingsruimte  ’t Heem. Deze middag wordt financieel mede mogelijk gemaakt door Hotel Café ’t Zonneke, Rijwielservice Rob van Seters, van Delft Verhuur, Esseboom Financieel Advies en natuurlijk de leden van wtc Klein Verzet.

Later deze maand ( 24 september) zal Klein Verzet vanzelfsprekend ook deelnemen aan de Benefiets marathon op de Markt. Minimaal 4 tot 5 fietsen zullen de gehele middag bezet worden door  leden van Klein verzet die zo hun steentje bijdragen aan Stichting Inloophuis Poppy’s. 

Plaats een reactie