“Maas 35 jaar” toertocht was groot succes!

Afgelopen zondag 6 mei werd op een sportieve manier het 35 jarig bestaan van Maas Zonwering gevierd. Maas Zonwering is een echt Oosterhouts familiebedrijf en zij dragen een aantal Oosterhoutse wieler tourclubs een warm hart toe. Corné en Dimphne Maas (maar ook zoon Stein) trappen elke week met veel plezier de nodige kilometers weg.

01

Wtc Klein Verzet wilde als fietsclub graag wat terugdoen voor deze enthousiaste familie. En samen met de fietsvrienden van wtc de Topbers en de Topbsters en een Amiesje werd zondag de Maas 35 jaar toertocht gefietst. Als zonwering specialist kun je niet beter wensen dan een stralende zondag om op deze manier je jubileum te vieren.

02

 

03

De activiteitencommissie van Klein Verzet had zich op alles voorbereid en reeds vanaf half 9 verzamelde de fietsvrienden zich aan de Nachtegaalstraat voor een gezellig bakje koffie. De opkomst was groots en niet alleen vanwege het goede weer. Ruim 75 fietsvrienden vertrokken vanaf 9:30 uur in drie gemixte pelotons met eigen volgwagen en reden in een aangenaam tempo door het Brabantse polderlandschap. Onderweg werd er genoten van het fraaie weer en lekker bij gekletst op de fiets. Zonder problemen keerde rond het middag uur alle fietsers weer terug bij de Maas Zonwering loods.

05

 

04

Corné Maas sprak een dankwoord uit en verwelkomde ook zijn vader en moeder de oprichters van Maas Zonwering. Hij was blij dat zoveel vrienden aanwezig waren bij deze toertocht. Namens de Topbers sprak voorzitter Ruud Scherders mooie woorden, waarbij hij gekscherend aanhaalde dat Corné (ooit gestart bij de Topbers) Klein Verzet wel aardig had leren fietsen.

09

 

08

 

10

Ruud bedankte Corné en Dimphne voor hun trouwe steun en gaf de microfoon door aan Sjef van Delft. Sjef bracht namens Klein Verzet zijn felicitaties over en bedankte familie Maas voor hun gastvrijheid. Na uitreiking van de cadeaus gaf hij het sein “Eerst Eten”, want het was tijd voor een lekker Brabants buffet.

Na de broodjes en de salade was het tijd voor de uitermate gezellige derde helft. Onder genot van een drankje en gezellige muziek van zanger Theo Boomaars kon iedereen nog even nagenieten van elkaar. Mede dankzij het fraaie weer bleef het nog lang gezellig onder elkaar. Deze zondag gaf weer aan hoe gemoedelijk en vriendschappelijk deze drie fietsclubs met elkaar omgaan. Deze gezamenlijke toertocht is een initiatief dat zeker voor herhaling vatbaar is, we moeten alleen nog een geldig excuus bedenken.

Plaats een reactie