35 jaar Maas Zonwering (1983 – 2018)

Maas Zonwering is al geruime tijd een begrip in Oosterhout (en omgeving). Want wie ongestoord wil genieten van een goed rolluik of zonwering moet bij Corné Maas zijn.

Maas Zonwering staat bekend om zijn kwaliteit en uitstekende service.

Op zondag 6 mei a.s. vieren we het 35 jarig bestaan van dit bedrijf met een mooie “Maas 35 jaar toertocht”.

Wij kennen familie Maas natuurlijk als fanatieke fietsers, zowel Corné als Dimphne Maas (maar ook zoon Stein) dragen de Oosterhoutse wielersport een warm hart toe en zij fietsen wekelijks enthousiast hun rondje mee. Daarnaast doen ze als ondernemer ook hun sociale plicht met ondersteuning van een aantal clubs in Oosterhout.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat Wtc Klein Verzet deze “Maas 35 jaar toertocht” heeft georganiseerd en hierbij ook de vrienden/ vriendinnen van de Topbers en Topsters zijn uitgenodigd. Samen zullen we er een mooie ontspannende toertocht van gaan maken.

MaasTour_poster

Maas Zonwering staat niet voor niets al jaren op alle drie de wielertenues met bedrijfslogo vermeld. Bij onze club Klein Verzet tegenwoordig achterop de broek, dus Corné zoekt vaak een beschut plaatsje achter zijn bekende logo.

LBL7

De tocht is georganiseerd door de activiteiten commissie onder leiding van Sjef van Delft. Verzamelen tussen 8:30 en 9:00 uur bij de loods van Maas Zoonwering aan de Nachtegaalstraat 8a in Oosterhout. Hier drinken we eerste gezamenlijk een kopje koffie alvorens de toertocht wordt aangevangen. In verband met de verwachte grote opkomst zullen we (voor de veiligheid) in verschillende kleine pelotons fietsen.

Na de toertocht is er gelegenheid tot feliciteren en een lekker van Delft biertje.

vanDELFTbier_BG

Plaats een reactie